Activitats 2009

- Projecció del documental (16/12/2009)
- Taula rodona: (23/11/2009)


Taula rodona:
El model financer i el model productiu en què hem viscut fins ara, emmarcats en la lògica del màxim benefici econòmic, ens han portat a una mercantilització dels serveis públics, a una derivació de fons estatals per al salvament d'entitats financeres i a unes relacions comercials de abast planetari que ens allunyen, però, de models propis, pròxims i de qualitat.

Des de la Fundació Emili Darder, creim que ara és el moment per a la transformació del model; per a repensar, junts i amb tots els agents implicats, la transformació progressiva pero continuada d'aquest model cap a un de nou, sostenible, propi i capaç de donar resposta a les actuals demandes socials i econòmiques.

Per això, us feim extensiu el convit a la taula redona: "Resposta a la crisi: un nou model econòmic per a les Illes Balears", amb la intervenció d'Alexandre Forcades, President del Cercle Econòmic; Pere Antoni Oliver, Director General de Recerca, Desenvolupament i Innovació; i Ferran Navines, economista. La taula redona tendrà lloc el pròxim dilluns 23 de novembre a les 20.00h al centre Cultural de Sa Nostra.

Esperant poder contar amb la vostra presència.Cercador
Vols rebre informació